Pallontallaajat.net
Valikko

J A K A R T A

Pilvenpiirtäjiä, luksushotelleja, kolme Luis Vuitton -kauppaa ja ostareita ostareiden perään. Sekava kaupunkikuva, ystävällisiä ihmisiä ja viimeisen päälle mietittyjä ravintoloita. Tuntuu, että Jakartasta löytyy kaikkea. Saavuimme Jakartaan pitkän lentorupeaman jälkeen lauantaina. Lensimme ensin Helsingistä Milanoon, josta vaihdoimme jatkolennolle Hong Kongiin ja edelleen Jakartaan. Hong Kongissa emme ehtineet välilaskulla piipahtaa, mutta kaupunki näytti mielenkiintoiselta yläilmoista käsin.

Pitää ehdottomasti yrittää lentää Hong Kongin kautta joku toinen kerta pidemmillä välilaskuilla.

Jakarta

Jakartassa kiertelyn jätimme paluumatkalle, kun Jennakin olisi mukana. Sen sijaan säädimme junalippuja, kiertelimme ostareita ja tapasin ystäväni Santin. Santi vei minut syömään ravintolaan, jossa rakastuin Kangungiin (pinaattielämänlanka) melkein yhtä palavasti kuin brasilialaiseen palmitoon. Siitä kaarsimme ranskalaistyyliseen konditoriaan ja en voinut kuin ihailla jakartalaista itsevarmuutta liikenteessä. Santi pujotteli autollaan ahtaita katuja sivupeilit viereisen auton kylkiä hipoen, selaili kännykällään samalla ravintolalistaa ja teki U- käännöksen kylmähermoisesti keskellä ruuhkaista katua. Ajokortin pystyy kuulema ostamaan jo 14- vuotiaana maksamalla pienen voitelurahan poliisilaitokselle. Jakartassa ajokokemusta pääsee karruttamaan jo nuorella iällä helposti ilman turhia inssejä…

Tarina jatkuu osoitteessa: www.beentheredondet.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus