Pallontallaajat.net
Valikko

Maailman suurin lisko

 

Oletko käynyt jo katsomassa uuden Jurassic Park -elokuvan? Me kävimme Surabayassa seuraamassa miten turisteja taas pistellään esihistoriallisiin kitoihin valkokankaalla ja inspiroiduimme lähtemään tosielämän Jurassic Islandille. Komodonvaaraani on maailman suurin matelija ja asustelee ainoastaan Floresin lähistöllä sijaitsevilla Komodonsaarilla.

DSC_5138

DSC_5246

Saarilla on ihana pienen paikan tunnelma, vaikka turistimäärät ovat kasvussa. Astuimme veneestä mangroven ympäröimälle rantalaiturille ja ohitimme krokotiileista varoittavan kyltin. Edessämme istuskeli rannalla viitisen opasta pitkine kaksihaaraisine varaanikeppeineen. Saarella ei saa liikkua ilman opasta lainkaan, sillä vaikka varaanin purema ei itsessään ole tappava, matelijan suussa oleva esihistoriallinen bakteerikanta riittää tekemään selvää vaikka buffalosta.

Tarina jatkuu osoitteessa www.beentheredondet.net

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus