Pallontallaajat.net
Valikko

Miljonääri matkustaa

DSC_5398

Moni reissari joutuu laatimaan matkalleen budjetin ja vielä tarkemmin sanottuna ja kulut kasassa pitääkseen päiväbudjetin. Se tarkoittaa sitä, että jos eilen elämä oli makeaa neljän tähden hotellissa, majoitutaan tänään muutaman euron homestayssa. Kultainen keskitie on meille äärimmäisyyksiin menijöille vaikeaa, joten vertaillaanpa näitä kahta majoitusta.

Hulvatonta täällä on se, että sillä hinnalla, millä et Suomesta saa edes kahta leffalippua, pystyt majoittautumaan täällä hulppeasti. Mitä sitten saa Suomen hotellihinnoilla täällä? En todellakaan tiedä: Varmaan wc-paperikin on sillkiperhosten toukkien kehräämää ja oma pikkolo odottaa huoneen nurkassa?

Liika on kuitenkin liikaa, joten tarkastellaampa sitten hetki meitä tavallisia kuolevaisia. Missä majoitumme silloin kun emme tee syrjähyppyjä luksushotelleihin?

Hyvä esimerkki on Rima Homestay Labuan Bajossa. Maksamme huoneesta euroissa noin 3€/yö.

Täällä herään aamulla ja illalla samaan ääneen: liikenteen melu kantautuu niin kovana pääkadulta, että tuntuu kuin rekka ajaisi puolen minuutin välin sänkymme alla. Mikäli liikenne ei valvota, sen tekevät naapurit.

Jutun kuvat on jostain aivan muualta kuin Rimas homestaysta.

Pienen budjetin tarina jatkuu osoitteessa www.beentheredondet.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus