Pallontallaajat.net
Valikko

Surffielämää Balilla

Olen Ilha Grandella Brasiliassa päässyt SUP-lautailun makuun ja nyt päätin jatkaa treenausta Balilla siirtymällä surffaukseen.

DSC_6315

Bali on oikea surffaajien mekka ja rantoja siihen tarkoitukseen löytyy lukuisia aina Dreamlandista Kutaan. Sanon suoraan, että ensimmäinen kokemus oli hieman pelottava. Aallot näyttivät hurjilta ja olin varma että onnistun iskemään naamani lyttyyn laudallani.

DSC_6270

 

Minulla oli mahtava opettaja Chris: kaveri tuntui pikemminkin life couchilta kuin surffiopettajalta. Harjoittelin hiekalla ensin aikani rantahiekalla maaten lauta mahani alla. Sitten siirryimme Chrisin kanssa aaltoihin. Katkera Veera jäi rannalle henkilökohtaiseksi valokuvaajakseni. Ei mennyt kauaakaan kun pääsin jo ylös ja kaikki kiitos kuuluu Chrisille. Hän lupasi, ettei minun tarvitse maksaa oppitunnista mitään, jos en opi surffaamaan. Enemmän surffaukseni oli alaspyllähtelyä, kompurointia ja lipeämisiä laudalta, mutta ne kerrat, kun onnistuin pääsenään ylös ja nappaamaan aallon olivat huikeita. Kiljuin riemusta surffatessani rantaan asti ja hypätessäni sujuvasti laudalta rantaveteen.

Juttu jatkuu osoitteessa: ww.beentheredondet.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

1 kommentti

  • Vastaa jyka heinäkuu 17, 2015 13:57

    Upeakroppainen surffimalli! 🙂

  • Jätä vastaus