Pallontallaajat.net
Valikko

G I L I A I R – tulivuori, joka päätti purkautua ja venematka helvetistä

DSC_7386

Kuulostaako reissumme vaan rennolta nautiskelulta troopiikissa? Nyt seuraa todellista hard core -materiaalia, joka ei sovi heikkovatsaisille:

Reissua on jäljellä jokunen viikko ja Veeran serkku lähti Suomesta kohti Indonesiaa, vakaana aikomuksenaan liittyä pariksi viikoksi mukaan matkaan. Jenna-serkun lento lähti Suomesta perjantaina ja samana päivänä tuli tieto, että Ruangin tulivuori oli röyhtäissyt ilmoille hieman suuremman tuhkapilven ja Balin lentokenttä oli suljettu. Aloimme etsimään Jennalle jatkolentoa Kuala Lumpurista Indonesiaan, mutta tuloksetta, sillä kaikki Balin lähimmät kentät oli suljettu. Jenna totesi seesteiseen tyyliinsä, että hän saattaa viettää lomansa Malesiassa. Indonesian liittymälle tuli käyttöä, kun tätä lentokenttätilannetta arvottiin. Lopulta Jenna saapui Kuala Lumpuriin tietämättä lainkaan mitä oli vastassa: Olimmeko ostaneet hänelle lennot jonnekin vai jäisikö hän viettämään lomaansa Malesiaan..

DSC_7688

 

Kiitos kuuluu high seasonille ja sadoille aussituristeille, joiden lomailun luoma ryhmäpaine sai lentokentän aukeamaan muutama tunti ennen H-hetkeä. Jenna pääsi lentämään Kuala Lumpurista Balille, jossa me odotimme jäähdytetyn Bintangin kanssa.

Tarina jatkuu osoitteessa: www.beentheredondet.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus