Pallontallaajat.net
Valikko

Welcome to Gili Air

Saavuimme Gili Airille vuorokauden matkustamisen jälkeen väsyneinä, nälkäisinä ja hikisinä. Pelastukseksemme koitui Guu, mukava norjalainen nainen, joka tunsi Airin läpikotaisin.

DSC_7623

Lopulta päädyimme Guun kanssa hänen suosittelemaansa bungalowi-homestayhin saaren hiljaiselle puolelle. Air on niin pieni, että siellä pääsee helposti liikkumaan jalkaisin, vaikka kulkupelinä toimivat myös polkupyörät ja turkoosit hevoskärryt. Kävelimme muutaman kerran saaren vilkkaammalle rannalle todetaksemme, kuinka tyytyväisiä olimme hiljaisempaan puoleen.

DSC_7603

Guu oli rakastunut saareen niin palavasti, että harkitsi sinne muuttamista. Hänen suosituksistaan oli todellista hyötyä ja joka ilta hengailimme hänen kantapaikassaan, rennossa Safari -baarissa. Majoituimme lähellä Safaria ja Jennasta ja Guusta tuli Gili Air kämppiksiä.

DSC_7589

DSC_7611

Veera kävi kerran sukeltamassa ja pettyi hieman ,sillä Komodon vesien jälkeen Gili Air ei tuntunut oikein miltään, eikä pohjassa näkynyt suurempaa elämää. Varsinaiseksi sukellusspotiksi Airia ei voi oikein kutsua.

Tarina jatkuu osoitteessa: www.beentheredondet.net

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus