Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Jomblang cave - jossa elämä roikkuu narun varassa - Been there don det
Pallontallaajat.net
Valikko

Jomblang cave – jossa elämä roikkuu narun varassa

DSC_8761

Tarpeeksi Borobudurista nautittuamme matkamme jatkui Jomblangin luolalle.
Luola sijaitsee muutaman tunnin matkan päässä Yogyakartasta ja tien viimeinen osuus on pöllyävää ja kuoppaista perunapeltoa. Kaikki tuttavani kyselevät, mistä Veera oikein löytää näitä paikkoja. Vastaus kuuluu, ettei minulla ole aavistustakaan. Leukani loksahti nähdessäni luolan ensimmäistä kertaa.
Edessäni aukesi jalkapallokentän kokoinen aukko kalliossa ja äkkisuora pudotus kuudenkymmenen metrin syvyyteen. Jossain alhaalla pimeydessä pauhasi joki.

Screenshot 2015-08-02 11.22.46DSC_8789

Taisin nielaista muutaman kerran kun näin kallioon poratun metallivinssin ja siihen sidotut köydet, jolla meidät laskettaisiin luolaan. Yritin tyynnytellä hätääntyneenä kirkuvaa itsesuojeluvaistoani, samalla kun vedin jalkaani kumisaappaat, kiristin kypärän päähäni ja sovittauduin kiipeilyvajaisiin.
Pari kypäräpäistä herraa vinssin vieressä kertoi meille turvaohjeet.

Saattoivat ne toki olla jotkin muutkin ohjeet,- emme ymmärtäneet sanaakaan,sillä kaikki keskustelu käytiin bahasaksi.

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus